Ce spun Consumatorii Apei Terapeutice

Iată mai jos câteva din părerile consumatorilor acestui tip de apă terapeutică

TESTIMONIALE APA TERAPEUTICA

 • Am scăpat de acidoză, de probleme de sănătate și de căratul PET-urilor de apă.
  Sunt încântat că astăzi folosesc această apă terapeutică și celelalte tipuri de apă pe care le produce acest aparat.Prin consumul constant al apei terapeutice am reușit să scap de o acidoza care mi-a creat multe probleme de-a lungul timpului. Totodată am scăpat și de PET-urile pe care le căram de la magazin acasă și apoi la coșul de gunoi. Sunt mândru că familia mea consumă această apă terapeutică, care are un rol determinant în tratarea și prevenirea multor boli, care pot apărea în viața noastră
  Gânduri bune și sănătate! 
  Vasile F.  67 ani.
 • Aveam Colonul Iritabil cu Reziduri și Depuneri de Toxine.
  În anul când tatăl meu a decedat de cancer la colon, iar apoi pe mama o depistase cu cancer la sân, medicii mi-au recomandat să fac o colonoscopie cât de repede. A durat ceva timp până ce m-am hotărât, pentru că aveam și eu acea frică de disconfortul despre care auzeam, dar mi-am depășit frică, m-am programat și am făcut examenul. Mi-a găsit medicul un colon cu reziduri și depuneri de toxine, iritabil, colon care se vedea de departe că nu fusese hidratat corespunzător. Eu beam apă cât de cât și căutăm să mănânc sănătos, dar puteam vedea și eu colonul meu care nu era bine deloc. Mi-a recomandat medicul să mă hidratez cu multă apă bună, să evit pâinea albă, alimentele care au toxine și să caut să evit stressul. Imediat am început să caut remedii naturale și am găsit dispozitivul (alegând-ul pe cel mai bun), prin care pot face apă terapeutică cu antioxidanți, apă care poate să mă hidrateze corect, să îmi elimine și aciditatea din corp. Am început să consum apă terapeutică (dispozitivul îl aveam la punctul de lucru al firmei unde stăteam cel mai mult din timp), iar după un an de zile când am fost din nou programat  la investigarea colonului, medicul a fost surprins de evoluția bună a colonului meu, exprimându-se : ”Tudore ce ai făcut? Ai un colon curat, ca a unui copil!”  Ceea ce făcusem eu, a fost să consum apa terapeutică zi de zi, să mestec mâncarea de mai multe ori înainte să o înghit,  să beau sucuri naturale din fructe.
   Recomand pentru toată lumea dispozitivul care face apa terapeutică acasă (sau la firmă).  Am înteles că este mai bine să prevenim bolile, înainte să avem nevoie să cheltuim foarte mult pe medicamente, sau să fim puși în situația în care să nu mai avem ce face cu banii, datorită degradării sănătății.
  Nimic nu este întâmplător că citești aceste rânduri, Universul lucrează prin oameni ! Sănătate și Pace !
  Tudor L. 55 Ani
 • Nu mă simțeam deplin hidratată, făceam febră și la sală eram fără energie.
   Întotdeauna am fost atrasă de tot ceea ce contribuie la menținerea sănătății mele. Îmi place noutatea și experimetarea inovației. Am fost invitată la o expunere cu apă terapeutică și am avut ocazia să și testez această apă. M-a impresionat gustul plăcut și calitatea fină. M-am îndrăgostit iremediabil!  Îmi aduc aminte, într-o zi de vară când am avut febră, și după 20 de minute după ce am consumat apa mi-am revenit iremediabil. O îmbuntățire majoră pe care a avut-o în dreptul meu este hidratarea. Eu consum 2,5 L/ zi. Am observat că mereu nu mă simțeam suficient de hidratată. În schimb, apa terapeutică îți oferă aceea senzație de hidratare, și de hrănire a tuturor celulelor. Antrenamentele de la sport sunt realizate cu mai multă energie și forță. 

             Pentru mine,  apa terapeutică înseamnă viață, energie, hidratare și  butonul salvator pentru orice   problemă de sănătate. Te invit și te încurajez să o testezi!

            Sephora T. 24 Ani

 • Îmi doream să slăbesc, aveam un tranzit intestinal greu, foloseam pastile și enzime digestive.
  Doar după ce am experimentat pe pielea mea minunatele beneficii ale apei terapeutice ionizate, am înțeles că sănătatea mea s-a îmbunătățit considerabil. Am observat schimbări în bine în ceea ce privește aspectul pielii, al părului. De altfel, mă bucur de un tranzit intestinal fără balonare sau flatulență, iar pastilele cu cărbune activ sau enzime digestive sunt de domeniul trecutului. O altă schimbare sesizată de toți cunoscuții mei este că am scăzut în greutate 12 kg. Fără regim alimentar schimbat sau mai multă mișcare decât făceam înainte. Nu mai rețin nici apa în corp.
  De când am această tehnologie în viața mea, mi-am dat seama că rezonez atât de bine cu acest concept, încât îmi doresc să povestesc tuturor cât de mare poate fi impactul apei terapeutice ionizate asupra sănătății. 
  Monica D
 • Aveam aciditate, mă simțeam balonată, iar tonusul de viață era scăzut.
  Pentru mine sănătatea a devenit o prioritate acordându-i din ce in ce mai mare atenție și mai multe resurse o data cu trecerea timpului. Cel mai ușor folosind apa terapeutică, a fost sa îmi reglez aciditatea corpului (care este cauza multor dezechilibre) prin apa terapeutică bazică. De atunci nu ma mai simt balonată, pielea e mult mai curată și tonusul general e mai bun. 

Raluca F. 33 Ani

 • Eram tot timpul obosită, fără vitalitate, aveam o piele uscată cu pete și riduri.
  Înainte de a începe să beau apa terapeutică mă simțeam tot timpul foarte obosită, chiar epuizată. Tot ce îmi doream era să simt mai multă vitalitate în corp. Deși credeam că am un stil de viață sănătos se pare că ceva nu făceam tocmai bine. În momentul în care am început să consum această apă terapeutică am început să simt din ce în ce mai multă energie, vitalitate, rezistență atunci când făceam sport, recuperare rapidă după sală și antrenamente. Am revenit într-un cuvânt mai activă. 
  Ulterior am observat și alte efecte, piele hidratată din interior fără a aplica loțiuni. Creșterea unghilor sănătoase și puternice. Cearcănele adânci de sub ochii au dispărut. Luminozitate în ceea ce privește înfățișarea mea, de la o piele cu pete, oxidată, la una luminoasă. Ridurile și ele au început să dispară ușor. Mulțumesc!
  Monica C. 38 Ani
 • Sarcina cu primul copil m-a făcut conștientă de importanța apei pentru bebele nostru.
  De când am rămas însărcinată am devenit mai atentă la ce mănânc și mai ales la lichide, știind că bebele nostru la naștere va avea apx. 80% apă. Așa că,  am ales să beau o apă care să nu îi facă rău copilului și să ne ajute și pe noi adulții, pe partea de sănătate. Astfel, căutând pe internet v-am găsit pe voi, am văzut demonstrațiile despre calitățile, proprietățile și beneficiile apei terapeutice și slavă Domnului, consumăm zi de zi această apă și suntem foarte bine, atât noi adulții, cât și copilul nostru drag. Mulțumim cu recunoștință!
  Cristiana M. 28 Ani
 • Aveam o digestie proastă, balonare, constipație și îmi rupeam spatele cărând baxuri de apă.
  În primul rând aș dori să-i mulțumesc celui care mi a făcut cunoscută această  apă terapeutică   Această  apă m-a ajutat să scap de constipație, balonare, digestie proastă, să nu mai vorbesc de felul în care mi-a hidratat tot corpul  (Hidratare = întinerire)  M-a ajutat să-mi mențin greutatea și să am o imunitate ridicată.   Menționez că lucrez în sănătate și în toată  această pandemie am fost sănătosă. Recomand cu drag tuturor persoanelor care le pasă de sănătatea lor! Aș dori să mai adaug că pe lingă beneficiile in sănătate, cine folosește această apă terapeutică, a scăpat de căratul baxurilor de apă și a peturilor!   
  Alina V
 • Acum pielea mea se răsfață zi de zi cu apă termală, mineralizată, fără clor și bacterii.
  Aș putea spune că sunt o norocoasă că am în jurul meu oameni minunați care au grijă de sănătatea mea. De cîteva luni sunt bucuroasă că am achiziționat un sistem Spa, un sistem care mă ajută să am la  mine în baie un izvor termal, o apă care mă relaxează, o apă mineralizata, o apă fără clor și făra bacterii. Recomand cu drag acest sistem pentru a vă proteja pielea împotriva substanțelor nocive de la robinet!
  Florica V. A
 • Consumam lichide acide din comerț, simțeam aciditate în stomac și nu earm hidratați.
  M-a convins gustul apei, ca și cand ar fi dulce, faptul că putem elimina chimicalele de pe și din alimente, care ulterior am simțit că au un gust natural. Pentru copii mei cumpăram foarte multă apă și sucuri, însă de când avem aparatul nu mai luăm așa ceva. Apa Terapeutică a reușit să mă scape de aciditatea pe care o simțeam după mese. În sfârșit, sunt hidratată!
  Anca M
 • Am scăpat de Pesticide și Ierbicide, de chimicalele de pe legumele și fructele din comerț. Aparatul acesta este un concept japonez excepțional! Îl consider un antivirus împotriva tuturor chimicalelor adăugate în alimente, la fel împotriva eliminării factorilor nocivi, dăunători din corpul nostru care creează bolile. Apa Terapeutică este o necesitate pentru oricine pune preț pe sănătate. Acționați până nu e prea târziu. Ionel R. 24 Ani.

 • Am trăit ani de zile cu arsuri la stomac, constipație, reflux gastroesofagian, până am aflat cât de ușor este să scapi de așa ceva.
  De când mă știu ca și adult am trăit cu arsuri la stomac, cu senzația că îmi vine mâncarea înapoi, cu sentimentul intestinelor pline chiar dacă nu mâncam. Trăind într-o comunitate creștină țineam toate posturile din an, dar și atunci după anumite mese aveam aceleași stări la stomac. Citind despre problemele acidității din stomac am aflat de această apă terapeutică ionizată, alcalinizată, care este îmbunătățită natural cu Hidrogen. Am testat mai multe aparate și l-am ales pe cel care îl recomandă cei mai mulți medici la nivel internațional. Iar în doar câteva săptămăni, exact ca prin minune cum se spune, am eliminat toate aceste neplăceri. La început am fost sceptică, este adevărat, dar bine că nu am ignorat informația. Mulțumesc lui Dumnezeu și celor care au făcut așa ceva!
  Nina C. 45 Ani