Termeni si conditii apaterapeutica.ro

 

Acest continut de pe website-ul apaterapeutica.ro este o sursa de educatie si informare privind aspecte legate de preventie si sanatate umana. Nu constituie o baza oficiala si asumata de autor pentru tratamente specifice si individuale.
Aceste Informatii nu inlocuiesc diagnosticul si/sau tratamentul furnizat de sistemul medical autorizat.
Administratorul si membrii site-ului apaterapeutica.ro, nu au nici o responsabilitate in cazul intampinarii oricarei probleme personale sau medicale, aparute ca urmare a utilizrii intr-un mod nesupravegheat profesional și cu de la sine putere, a informatiilor cuprinse in acest material.

Toate materialele si sfaturile furnizate prin intermediul apaterapeutica.ro trebuie vazute ca simple informatii si nu ca analize si sfaturi medicale complete. Informatiile si indrumarile de pe apaterapeutica.ro sunt datorita unor cercetari, articole, studii stiintifice, carti si materiale de specialitate.
La fel, unele informatii vin si din experienta personala a utilizatorilor care au avut anumite stari si situatii de sanatate care necesitau atentie, prin care acestia si-au adus imbunatatiri reale sanatatii lor, urmand anumite scheme zilnice si schimband anumite obiceiuri.

apaterapeutica.ro nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care va consulta in persoana. apaterapeutica.ro nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate. Utilizatorii nu trebuie sa isi fundamenteze actiunile viitoare pe sfaturile furnizate de apaterapeutica.ro, pentru ca intotdeauna diagnosticul medical necesita consultarea in persoana a unui medic specialist.

apaterapeutica.ro cauta sa ofere informatii stiintifice si profesioniste dar accesibile tuturor utilizatorilor interesati de sanatatea lor. Este importat de subliniat ca informatia prezentata pe acest site are un caracter suplimentar si in nici un caz nu poate substitui recomandarile date de medicii care iau contact cu realitatea cazurilor dvs. Scopul acestui website este acela de a va furniza informatii legate de preventie si sanatate umana. Acest website trebuie utilizat doar in scopul obtinerii de informatii generale pentru intelegerea cat mai buna a starii dvs. de sanatate.

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului apaterapeutica.ro sunt doar de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate. Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultanta medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist. apaterapeutica.ro, Administratorul Site-ului, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi pot fi receptionate prin apaterapeutica.ro nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel.

In cazul in care aveti nevoie de mai multe informatii, si ele nu se regasesc mai jos, ne puteti contacta la mail@apaterapeutica.ro