Datele cu caracter personal (apaterapeutica.ro)

Ce se intampla cu datele dumneavoastra personale dupa completarea formularelor:

– Apaterapeutica.ro foloseste datele dumneavoastra cu caracter personal pe care le plasati in formularele de pe website, in vederea identificarii nevoilor dumneavoastra, a informarii cu diferite materiale cerute pe e-mail sau/si telefon, a comunicarii ce tin de aspectele legate de continutul de pe website-ul apaterapeutica.ro, cu scopul de a gasi solutii legate de informatii despre apa, hidratare si imbunatatirea vietii, la fel in vederea evoluarii si imbunatatirii modului nostru de consultanta, a cercetarii de piata, activitati comerciale, statistica.

– Datele dumneavoastra cu caracter personal vor fi colectate si prelucrate de catre apaterapeutica.ro la adresa terapie5d@gmail.com unde sunt stocate in siguranta, fara sa fie transmise tertilor decat doar cu acordul dumneavostra, daca va fi cazul.

 

Perioada in care vom pastra datele dumneavoastra cu caracter personal este atata timp cat ati completat formularul si sunteti interest de informatii sau eventual consultatii ce tin de informatiile website-ului apaterapeutica.ro pana cand dumneavoastra nu mai doriti informatii, consultatii de la noi sau ne trimiteti o instiintare pe website-ul apaterapeutica.ro sau pe email la: email@apaterapeutica.ro, precum sa va stergem datele dumneavoastra cu character personal.

 

Apaterapeutica.ro se angajeaza sa va asigure datele dumneavoastra cu caracter personal stocate pe servere securizate si la fel se angajeaza ca nu va folosi SPAM.

 

Pentru orice intrebare legata de modul in care datele dumneavoastra sunt utilizate ori daca unele dintre datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata și semnata pe adresa de email: email@apaterapeutica.ro si vom intelege ca nu mai doriti sa colaboram.

 

In cazul in care aveti nevoie de mai multe informatii, si ele nu se regasesc mai sus, ne puteti contacta la mail@apaterapeutica.ro