DE CE Apa Terapeutică, Ce este Apa Terapeutică?

Apa este o binecuvântare, dar și un element esențial pentru viață.
Apa este prezentă în corpul oamenilor în procent de până la 70%, iar acest lucru este foarte important să-l conștientizăm.

Oamenii folosesc apa atât pentru utilizarea externă (spălare, dușuri, băi), cât și internă, pentru hidratare.
Știm încă din vechi timpuri că apa s-a folosit ca terapie pentru corp. Există ruine ale unor băi publice încă cu 4500 ani înainte de Hristos, folosite că tratament pentru oameni.
In concluzie oamenii adulți, au în interiorul lor peste 50% apă iar copiii de până la un an, ajung la 90% apă. Dacă procentul de apă din corp este atât de mare, atunci să-i oferim corpului apa de care are nevoie, o apă de calitate, atât pe exterior cât și pe interior.

Dacă înțelegem calitățile apei terapeutice ce oferă sănătate, iar noi avem astăzi șansa să oferim corpului nostru o astfel de apă, față de ape sau lichide fără valoare sau care provoacă dezechilbru sănătății, Ce Alegem, dezechilibru corpului sau Sănătate?
Cu siguranță alegem calitatea, implicit Sănătatea cu toții!

Da, vreau să aflu mai multe despre Calitățile Apei Terapeutice

  În urmă cu sute, chiar mii de ani, când oamenii se îmbolnăveau era așezați într-o încăpere și li se administrau doar apă din Izvoare naturale pentru a bea cu înghițituri mici, fără alte alimente, zile, chiar perioade mai lungi, până ce acea persoană își redresa sănătatea.
  În felul acesta, corpul elimina toxinele, inflamațiile, iar apa putea să hidrateze în voie organismul, detoxifiindu-l, ajutând sângele și limfa să se echilibreze și celulele organismului să se bucure de un mediu sănătos.
  Astfel, în acele timpuri peste tot în lume, apa își făcea rolul ei, natural. Era apă pură, păstrată de la originile omului pe acest pământ.
  Din păcate astăzi, mai sunt doar câteva locuri în lume unde se mai poate consumă o apă așa „miraculoasă”, o apă terapeutică pentru oameni. Dar cum nu putem să ne așezăm toți locuitorii planetei în acele zone, fiecare consumăm apa, atât îmbuteliată (în sticlă sau plastic), ori prin anumite metode de filtrare, sau direct de la robinet.
  Nici o metodă din cele de mai sus nu poate să aducă beneficiile reale ca ale apei terapeutice, apă de care are nevoie corpul nostru.
  De ce Știm fiecare foarte bine, câtă poluare se face zi de zi, începând din aer cu diferite emisii și substanțe chimice, în ape prin diferite deversări și prin industria petrolieră, la sol  cu pesticide, ierbicide și alte chimicale folosite, sticle și recipienți din plastic care conțin substanțe dăunătoare omului.
  De aceea ca să ne reîntoarcem la originile apei și să putem folosi acasă o apă așa cum era la originile ei, a fost necesar un efort de peste 100 de ani de cercetări, iar în ultimii 50 de ani, cercetările au dat rezultate remarcabile în acest sens.
  Astăzi, datorită acestor cercetări și tehnologii putem să ne bucurăm de beneficiile acestei ape vii, terapeutice, consumată acasă de fiecare, pentru a oferi corpului uman, apa pe care o merităm și de care toți avem nevoie.

  Așadar, apa terapeutică este o apă vie, creată de un dispozitiv unic, cu ISO 13485 clasificat ca si dispozitiv medical, medaliat cu Sigiliul de Aur de către Organizația Mondială a Apei, din care rezultă această apă cu cele trei mari calități, pe care o altă apă nu îl poate oferi .

  Am să vă explic și de ce completand formularul de mai jos

   
  Click aici pentru a vedea

   O sa primiti documentele in adresa de e-mail dupa completarea formularului de mai jos:

   Fiecare persoană este Unică și are nevoile sale. De aceea, noi dorim să vă soluții specifice nevoilor dumneavoastră.
   Pentru asta dă click mai jos si află mai multe

   Astăzi în lume chiar și în România sunt diferite centre unde se consumă doar apă terapeutică timp de 7, 21 sau chiar 40 de zile, fără ca acea persoană să mănânce sau să bea altceva, numit „postul cu apă terapeutică”.

   Bineînțeles că noi nu recomandăm asta, pentru că acest lucru se face doar prin supravegherea unui specialist, iar în aceste centre este nevoie de personal calificat pentru monitorizare.

   Acest tip de post cu apă terapeutică îl fac de obicei acele persoane care au boli grave, fără soluții din partea medicinei alopate.

   Dar sunt oameni care au început să consume zilnic acest tip de apă terapeutică și au început să vadă efectele benefice după numai câteva zile, folosind acest dispozitiv în beneficiul lor, ajutându-i în diferite situații ce țin de sănătate, îngrijirea personală, a casei, sau folosirea acestuia în cadrul firmei.

   Metoda noastră de terapie cu apă nu este atât de radicală, este mai blândă, este concentrată în primul rând pe prevenție, puteți consuma această apă terapeutică de la dispozitivul dvs personal, de acasă, la fel ca și terapie.

   Consumând acasă regulat apa terapeutică, sau folosind o anumită schemă de consum, se poate regla orgaanismul, acesta va lupta cu radicalii liberi, corpul va elimina aciditatea, astfel eliberându-se de boli, sau apa terapeutică se va consumă pentru o execelentă prevenție.
   Prevenția este mama Sănătății, Prevenția salvează vieți și de aceea Prevenind Bolile, îți pui Sănătatea pe primul loc în viață.

   Și tu meriți, să te pui pe tine pe primul loc.

    
   Vreau să aflu mai multe

    Ai nevoie de un sfat, de ghidare individuală?
    Suntem dispuși să te ajutăm, să descoperi cum poți să îți îmbunătățești starea de sănătate, cu ajutorul apei terapeutice